Som det har blitt nevnt tidligere her på bloggen så skal vi lage oppskrifter til dere med flere av produktene vi promoterer. Nå på sommeren blir det fort hektisk rundt middagstider. Alle er sulten og man vil bruke minst mulig tid på middag slik at man får tid til å sole seg, slappe av og bade. Vi har derfor satt sammen en super enkel oppskrift til dere på en enkel og kjempe god pastasalat. Denne lager seg nesten selv.

Det du trenger er:

Pastaskruer
En god olivenolje (her har vi brukt Sitia roots extra virgin olive oil)

Kyllingfilet
Ruccula mix fra Bama

Tabasco buffalo style hot sauce

Kok opp vann med litt olivenolje, tilsett pastaskruer og la det stå å koke seg ferdig.
Krydre kyllingfileten med litt tabasco buffalo style hot sauce, stek ferdig og smak til med salt og pepper. Når pastaen er ferdig siler du den av, skyll gjerne i litt kaldt vann. Tilsett en pose ruccula mix sammen med pastaen, rør godt sammen. Krydre pastasalaten med salt, pepper og dryss over olivenolje. Kutt opp kyllingfilet og legg over. Nå er pastasalaten ferdig og klar til servering.

For å sette prikken over i´en på måltidet, server med aioli fra Salatmestreren og foccacia fra Mesterbakeren. Super enkelt, kjapt og godt. Dette faller i smak hos både store og små. Bon appetit!