Fever-Tree produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteolje, fruktjuicer, mykt kildevann og rørsukker. Kullsyren er myk og behagelig for å fremheve alle ingredienser. Fever-tree har fem ulike mixer som selges i Norge.

Fever-Tree Ginger Beer er brygget på den beste ingefæren fra Nigeria, Elfenbenskysten og India. Røttene har blitt kokt i 24 timer og deretter bruker man de essensielle oljene og det er det som gir den dype og langvarige ingefærsmaken. Produktet har en deilig duft av fersk, naturlig ingefær. De myke og fine boblene gjør produktet oppleves forfriskende uten for mye sødme samtidig som det er mye ingefær i ettersmaken.

Serveringstips:
Moscow Mule (vodka + ginger beer)
Rom & Ginger beer
Den kan også nytes alene.

Fever-Tree Aromatic Tonic har karakterisk lys rosa farge. Ved å blande sør amerikansk angostura bark som gir bitterhet med aromatiske urter som kardemomme, allehånde og ingefær, er den som skapt for robuste og enebærspregede gin type.

Serveringstips:
Rosa Gin & Tonic
Den kan også nytes alene.

Fever-Tree Elderflower Tonic Water har en blomstrende aroma av hylleblomst, med noe sødme og innslag av sitrus. De fine boblene gir en myk og elegant smak av søt hylleblomst, perfekt balanser av kininens bitterhet. Ren og frisk finish, helt uten kunstig søtningsmiddel og tilsetningsstoffer.

Serveringstips: 
Frisk-/floral Gin & Tonic
Den kan også nytes alene.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water er en smaksatt med essenser fra blomster, frukt og urter fra Middelhavet sammen med den beste kinin fra østre del an Kongo. Den har en fin aroma av sitron-timian, fersk sitrus og rosmarin fra Provence.

Serveringstips:
Sitrus-urte Gin & Tonic
Den kan også nytes alene.

Fever-Tree Indian Tonic Water har en blanding av fantastiske botaniske oljer med kildevann og den beste kvalitetskininen fra «Fever-Tree trærne» øst i Kongo, med dette har man skapt eb deilig, naturlig og prisvinnende tonic. Fever-Tree Indian tonic Water har en ren, frisk og aromatisk duft med innslag av sitrus.

Serveringstips: 
Gin & Tonic
Den kan også nytes alene.