Mer suppe har fem ulike supper som er laget fra bunnen av med gode råvarer av høy kvalitet.

Alle suppene er glutenfri, tre av de er vegansk (melkefri) og er uten tilsetningsstoffer.

 

Tomat, squash og basilikum:

Tomatsuppe er god og fyldig, som om du har laget den selv. Suppen inneholder squash og basilik og er vegansk. Suppen passer perfekt som lunsj eller lett middag. Dette er en sunn suppe som er smaksfyll.

Gulrøtter, chili og ingefær: 

Gulrotsuppe med chili og en forfriskende smak av ingefær er en fløyelsmyk og delikat suppe. Suppen inneholder mye gulrøtter som gir den en knall oransje farge. Suppen er krydderet med middels sterk chili, slik at den passe norske ganer.

Kylling, curry og grønnsaker:

Kyllingsuppe er indiskinspirert og inneholder deilige grønnsaker og kokosmelk. Selve curryen i suppen har Mer Suppe laget selv, med knust ingefær, hvitløk, gurkemeie, chili, cumin, koriander, sennepsfrø og bakkhornfrø sammen med tomatpure og eddik.

Blomkål, nepe og persillerot:

Blomkålsuppe er en deilig kremet suppe med biter av blomkål. suppen inneholder gode råvarer, høyt innhold av kostfiber og vitamin C. Denne suppen er vegetar.

Linser, gresskar, søtpotet og spinat: 

Linsesuppe er en næringsrik suppe proppfull av gode råvarer. Linser er full av næring som protein, fiber, vitamin B1 og jern. Suppen er mettende og har en utrolig god smak. Suppen er vegansk.

Her får du kjøpt suppene: 

Meny, Rema 1000, Jacobs, Kiwi, Helgø Meny, Eurospar, Coop Mega, Coop Extra, Coop OBS!, Deli de Luca, Baker Hansen, Coffeeberry og www.kolonial.no