Sun Lolly Creamy og Classic

23. april 2019

Sun Lolly har kommet med to nye smaker, Creamy Cacao (Kakao) og Strawberry (Jordbær).

Sun Lolly Creamy er en deilig kremaktig is som innholder melk med kakao og jordbær smak, og begge smakene er uten konserveringsmidler, kunstig smaker eller kunstig søtningsmidler.

Sun Loll classic er lager av fruktjuice og har mange ulike smaker som Cola, jordbær, fersker og sitron.  

Unn deg en Sun Lolly i varmen.

Frys I 24 timer – klem isen opp – smil og nyt den

 

 

Les mer »


INK- SPORT KORKER!

18. mars 2019

INK-Sport har kommet med praktiske, miljøvennlig og billig sportsernæring. Det er fire ulike varianter, Pre Workout, BCAA 4:1:1, EAA Recovery og Fatburn.

Få energi til trening med Pre Workout fra INK-sport. Den inntas før trening og bidrar til økt energi, større fokus og bedre utholdenhet.

BCA 4:1:1 med smak av blue raspberry lemonade bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse, samt restituere kroppen.

EAA Recovery har smak av kiwi strawberry og er anbefalt å ta etter trening. Den bidrar til å forsterke den

Continue Reading

Les mer »


Sunne nyheter fra NJIE!!

5. mars 2019

ProPud Protein Bar er et godt mellommåltid som du kan unne deg når som helst på dagen. Dette kan være en bra erstatning for godteri, men smaker like god og det er helt uten sukker. Det er fire ulike smaker: White Chocolate, Hazelnut Caramel, Banana Split, Sjokoladebolle og er med 16-21 g protein per bar.

NJIE Candy Bar kommer i to ulike smaker: Salty caramel med myk karamell og Choco Coconut som har en deilig kokosfylling. Begge smakene er dekket

Continue Reading

Les mer »


Lag din favoritt dink med Fever-Tree

20. februar 2019

Fever-Tree produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteolje, fruktjuicer, mykt kildevann og rørsukker. Kullsyren er myk og behagelig for å fremheve alle ingredienser. Fever-tree har fem ulike mixer som selges i Norge.

Fever-Tree Ginger Beer er brygget på den beste ingefæren fra Nigeria, Elfenbenskysten og India. Røttene har blitt kokt i 24 timer og deretter bruker man de essensielle oljene og det er det som gir den dype og langvarige ingefærsmaken. Produktet har en deilig duft av fersk, naturlig ingefær.

Continue Reading

Les mer »


Mere Suppe – Fem deilige supper

20. februar 2019

Mer suppe har fem ulike supper som er laget fra bunnen av med gode råvarer av høy kvalitet.

Alle suppene er glutenfri, tre av de er vegansk (melkefri) og er uten tilsetningsstoffer.

 

Tomat, squash og basilikum:

Tomatsuppe er god og fyldig, som om du har laget den selv. Suppen inneholder squash og basilik og er vegansk. Suppen passer perfekt som lunsj eller lett middag. Dette er en sunn suppe som er smaksfyll.

Gulrøtter, chili og ingefær: 

Gulrotsuppe med chili og en forfriskende smak av ingefær

Continue Reading

Les mer »


Cooking class in Marrakech

5. mars 2018

Arne at Cooking class at faimdepices in Marrakech.

Learn to cook Tajine of veal with fresh reas and artichokes.

Who has not dreamed of starting afresh from Marrakech while taking along some of it’s magic? This enchanting alchemy made of ​​scents, flavours and traditions makes Marrakech such a special place, unmatched in the Kingdom of Morocco.

Faim d’Epices invites you to recreate this unique atmosphere and share with your family and friends the tastes of Morocco thousands of miles from the Red City.

I

Continue Reading

Les mer »


LobNobs til frokost!

6. februar 2018

Få en bedre start på dagen med LobNobs til frokost.  LobNobs innholder 70 % fisk og er rik på protein, omega-3 og vitamin D, den har et lavt innhold av både fett og sukker. LobNobs kan spises som den er, eller kan du kombinere den med ulike ingredienser som du liker best.  Den passer perfekt til både småretter, som pålegg, salater og matretter.

Avocado, LobNobs, majones, sitronsaft og litt salt er min favoritt. Dette er både sunt og godt. Nyt det

Continue Reading

Les mer »


Endelig ProPud 4 pack!

18. oktober 2017

Endelig har ProPud kommet i en praktisk 4 pack. Pakkene kommer i 4X125G som gjør det lett å porsjonere og ta med seg ProPud på trening. Her har du nok til 4 økter i en og samme pakke. Det gjør det også enkelt å få med seg ProPud farten på morgenen eller spare en til dessert. Bruk gjerne bær eller havregryn for å gjøre din ProPud til en deilig frokost eller friskere dessert.

 

Les mer »


ProPud crunchy granola Apple Pie

5. oktober 2017

Nå er høsten kommet for fullt og det er på tide å ta frem regnjakken å gjøre seg klar for mørke og hektiske morgener. ProPud breakfast on-the-go gir deg det lille ekstra på morgenen som gir deg en fantastisk kick start på dagen. Denne varianten med smak av apple pie passer utrolig bra til en rask og smakfull frokost i farten. Med en lun og god smak av både eple og kanel. Helt uten sukker, så her er det bare

Continue Reading

Les mer »


Sanpellegrino Aranciata

28. september 2017

Sanpellegrino Arenciata, en forfriskende tørsteslukker med opp til 20% ren fruktjuice. Det er kvaliteten på appelsinene som blir brukt som lager den flotte fargen på drikken. En super erstatter for brusen til helgekosen. Barna elsker den, og kan nyte den uten å få i seg konserveringsmidler og kunstige fargestoffer.
Gjør som oss og bytt ut brusen med Sanpellegrino i helgen.

Les mer »